Šta znači sanjati abortus?

Sanjati abortus može biti znak da oklevate u potrazi za novim pravcem u svom životu zbog straha, pritiska, ličnih sukoba ili moralnih obaveza.

Možda imate želju da preokrenete situaciju za koju smatrate da može uvrediti nekoga.

Advertisements

Abortus može biti znak da oklevate u potrazi za novim pravcem u svom životu zbog straha, pritiska, ličnih sukoba ili moralnih obaveza. To znači da ste otporni na neke promene u svom životu.

Ovaj san simbolizuje da imate strah od nepoznatog. San o abortusu može ukazivati na to da se plašite promene za koju vaša podsvest zna da bi vam zaista bila korisna.

Rođenje simbolizuje prihvatanje novog identiteta, a abortus ukazuje na to da se plašite promene u sebi. Ako ste u prošlosti uradili abortus, san bi mogao predstavljati vaše prošlo iskustvo.

San može predstavljati prirodan mehanizam vašeg tela za samoisceljenje u smislu suočavanja sa prošlom odlukom zbog koje ste možda požalili.

Abortus u snu simbolizuje prekidanje nečega, odbijanje planova ili odbacivanje načina života. Takođe, takav san je upozorenje da se neke nade neće ostvariti i da će se planovi srušiti.

Advertisements

Ako muškarac sanja abortus, to može da znači da njegova dama ima problema u životu. Ako žena ima takav san, mora biti oprezna sa svojim zdravljem.

Ako u snu žalite zbog abortusa, to znači da niste sasvim produktivni. Pokušajte da budete uporniji.

Ako u snu odlučite odbiti abortus, to znači da ne možete rešiti svoje poslove povezane s privatnim životom.

Ako pristanete na abortus u snu, trebali bi paziti da ne učinite nešto što može izazvati sramotu.

Ako ste u snu odlučili da abortirate, a onda ste se predomislili, taj san vam govori da ste veoma zabrinuti za budući brak i da ipak niste doneli konačan izbor.

Advertisements

Abortus u snu je strah od gubitka nečeg novog, onoga što bi trebalo da se pojavi u vašem životu. To takođe može da simbolizuje grešku koju ste učinili.

Ovaj san takođe može biti znak upozorenja da prekinete neke odnose i određene dogovore, da ne dođete pod loš uticaj i ne prođete kroz negativne aspekte sa svojim najmilijima.

To znači da morate pobeći sa broda koji tone, dok još nije kasno.

Sanjati da uradite abortus

Ovaj san simbolizuje predstojeće sukobe i patnju u vašoj porodici. Uskoro biste mogli biti zbunjeni neočekivanim događajima sa članom porodice do koga vam je stalo.

Možda ćete se uskoro i suočiti sa situacijom kada biste morali da prekinete veze sa dugogodišnjim prijateljem ili poznanikom jer oni više nisu zainteresovani da provode vreme sa vama ili se više ne možete povezati na bilo koji smislen način.

Advertisements

Sanjati da vam dečko traži da izvršite abortus

Ovo je negativan san. Beba generalno predstavlja nadu i nove početke. Ako ste sanjali da vam je dečko tražio da izvršite abortus, taj san simbolizuje prepreku u vašoj sreći ili rastu.

To je pokazatelj da biste trebali pokušati ponovo proceniti svoju vezu. Važno je da vas dvoje podstičete jedno drugo u svojim naporima i nastojanjima.

Bilo bi korisno razgovarati sa svojim dečkom o tome kako bi vam on zapravo mogao pomoći da ostvarite svoje želje nudeći vam više podrške i ljubavi.

Sanjati da neko izvrši abortus

Ako ste sanjali da neko drugi u snu abortira, to bi moglo simbolizovati odnos između te osobe i vas.

Ako osoba u snu ne predstavlja nekoga značajnog za vas, to mogu biti vaši opšti pogledi na abortus i vaša uverenja.

Advertisements

Sanjati ilegalan abortus

Ako ste sanjali nezakonit ili nebezbedan abortus, taj san znači da ne želite promene u svom životu. San bi takođe mogao predstavljati prisilnu promenu koja se na neki način dešava u vašem životu.

Sanjati da nekome pomažete da izvrši abortus

Ako ste sanjali da nekome pomažete da izvrši abortus, ovaj san znači da ćete biti uvučeni u nečije probleme. Za doktora je takav san pokazatelj umora.

Sanjati da žalite zbog abortusa

Ako ste u snu abortirali, a zatim kasnije izrazili žaljenje zbog toga, ovaj san savetuje da postavite veći prioritet svojim naporima da postignete cilj bez fokusiranja na naizgled sitne detalje.

Sanjati da ne želite da idete na abortus

Odbijanje abortusa u snu znači da treba izbegavati donošenje ishitrenih odluka i uzeti u obzir sve mogućnosti pre nego što progurate svoje planove za brak ili veridbu.

Sanjati da odlučite da idete na abortus

Vaša odluka da u snu da odete na abortus upozorava da će ono što ćete preduzeti biti uzaludno i neuspešno.

Advertisements

Sanjati nasilan abortus

Ako ste sanjali da ste pretučeni, mučeni, prisiljeni ili ubijeni što je dovelo do abortusa u snu, to jednostavno simbolizuje strah i anksioznost vezane za neuspeh ideje ili projekta na kojem radite u svom životu.

Nasilje simbolizuje vaše pretnje u stvarnom životu koje vas sprečavaju da ostvarite svoje ciljeve. Neki deo vašeg života se ne kreće glatko kako ste očekivali.

Vi ste u emotivnoj vožnji koja simbolizuje stres i nasilje. Stvarni životni događaji postaju sve bolniji iz dana u dan.

Sanjati da plačete nakon abortusa

Ako ste sanjali da plačete nakon izvršenog abortusa u snu, taj san simbolizuje anksioznost, strah i brige povezane s nekim neuspelim projektom.

San simbolizuje uspomene i stare povrede koje su u vama ostavile duboke ožiljke. Niste u stanju da se nosite sa tim, jer se osećate izuzetno slomljeno.

Ovaj san simbolizuje vašu nesposobnost da se pripremite za predstojeće životne teškoće. Podseća vas da verujete u sebe i steknete unutrašnju snagu i nikada ne odustanete!

Sanjati da vaša supruga ili devojka izvrši abortus

Ako ste sanjali da vaša supruga ili devojka izvrši abortus, taj san znači da ste zabrinuti zbog promena koje će doći u vaš život dolaskom bebe.

To je upozorenje o njihovom zdravstvenom stanju na koje morate obratiti pažnju. Štaviše, ovaj san simbolizuje vašu brigu za zdravlje vaše voljene osobe i nerođene bebe.

Advertisements

U retkim slučajevima ovaj san simbolizuje gubitak u poslu, ili gubitak posla, neuspeh u odnosima itd.

Sanjati da imate bebu nakon abortusa

Ako ste sanjali da imate bebu nakon abortusa, to simbolizuje vaše potisnute želje da imate bebu. Žalite zbog svog gubitka i žudite da ponovo zatrudnite.

Ovaj san simbolizuje tugu i nazadovanje zbog nemogućnosti da dobijete ono što ste želeli. Vaš podsvesni um pokušava da vam kaže da se izlečite iznutra i da se oslobodite bola.

Taj san znači da se trebate fokusirati na nove početke i podseća vas da budete pozitivni. Ovaj san simbolizuje mnogo emocionalnog rada sa vaše strane.

Advertisements
Advertisements